2011. január 17., hétfő

5 roppant kínos pillanat a villából

A Vasárnapi Blikk válogatta össze őket:

1. Mikor lépett be Magyarország a II. világháborúba? – hangzott a kérdés. Ildikó kicsit hezitált, hiszen a műveltségi vetélkedőben egyetlen pontot sem szerzett Éva ellen, majd rávágta: hát a XIX. században! Amikor a többiek felhívták a figyelmét a durva hibára, az aerobikoktató befejezte a játékot, és elvonult duzzogni.

2. Olivér nehezen bírja szex nélkül, egy időben szabályos elvonási tünetek gyötörték. Fájt a feje, idegei pattanásig feszültek, hozzá sem lehetett szólni a villa vagányához. Aztán elvonult pár percre a fürdőszobába, és mosolyogva tért vissza lakótársai közé. Az egyik ilyen testi-lelki egyensúly helyreállítását szolgáló szeánsz közben hangos vihogással benyitott hozzá Szandika. Olivér egészen összement a szégyentől.

3. Egy éjszaka szellentés hangja hasított bele a csendbe, amelyet Éva hangos kuncogása követett. Az eset nem tűnt drámainak, mégis oltári veszekedés keveredett belőle. Két napon keresztül foglalkoztatta a villa lakóit a történet. Olivér Évát vonta felelősségre mind a pukizás, mind pedig a többiek felébresztése miatt.

4. Anikó szeret levelet írni. Nagy kár, hogy nem tud. A szép barna lány a lakótársait is meglepte azzal, hogy hány helyesírási hibát vétett alig néhány sorban. Azt is Olivértől kellett megkérdeznie, hogyan írják azt, hogy „hagyj".

5. Mire menne az ember barátok nélkül? Haverjai bemesélték Gombinak, hogy új feladatot kapott a szerkesztőktől: pelenkában kell táncolnia a lányok előtt. A táncosfiú vágott két grimaszt és elindult a hálószoba felé, hogy felvegye a pelust.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!