2013. március 10., vasárnap

Visszatért a nyaralásról VV Kinga és VV Attila

Álomnyaraláson járt VV Attila és VV Kinga, s mindent kipróbált Balin. Bár közös volt a hálószobájuk, a mai napig nem tudni, milyen viszony fűzi őket egymáshoz.

Felejthetetlen két hetet töltött Balin Knap Attila, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese. A fiú napra pontosan egy évvel azután élt a kétszemélyes álomnyaralás lehetőségével, miután a valóságshowban diadalmaskodott. Attila 2012. február 26-án lépett ki a villa ajtaján, de akkor még nem tudta, kit visz magával a jutlomútra.

A játékban Kutai Kingával ápolt baráti kapcsolatot, és VV Péteren kívül a szőkeség az egyetlen, akivel a bentlakók közül a civil életben is jó a viszonya. Így nyilvánvaló volt, hogy a villa Cselszövőjével utazik. Azt azonban, hogy pontosan milyen a kapcsolatuk, nem tud­ni, mert nem beszélnek róla. Ami biztos: közös hálószobán osztoztak.

Attila és Kinga az igazi Balit akarta felfedezni

– Két valóvilágos barátom közül választhattam útitársat. Mivel Peti elég csúnya és szőrös, inkább Kinga mellett döntöttem – mondta a Borsnak nevetve a valóságshow győztese. – Fantasztikus nyaralás volt, olyan helyekre látogattunk el, ahova nem nagyon járnak turisták. Minket az igazi Bali érdekelt, nem az ötcsillagos luxusszállodák és a zsúfolt diszkók. Ettünk kígyóchipszet és a sziget jellegzetes gyümölcsét, a duránt. Olyan undorító a szaga, mint a rothadó csirkéé, de az íze jó – tette hozzá.

Attilát természetesen Kingához fűződő kapcsolatáról is kérdeztük. – Természetesen luxusbungalóban laktunk, ezt a kérdést azonban udvariasan kikerülném, úriember ilyenekről nem beszél – titokzatoskodott a győztes. 

(Bors)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!