2010. október 1., péntek

Már csak százan lehetnek villalakók

Húszezren jelentkeztek az RTL Klub valóságshow-jába, de már csak a száz legszerencsésebb van versenyben. Ők azok, akik egy lépéssel közelebb jutottak az álmukhoz, hogy kinyíljon előttük a negyedik Való Villa kapuja!

A mostani Való Világ második válogatásán azok vehettek részt, akiknek az első fordulón sikerült elkápráztatni a zsűrit. Lássuk tehát a legérdekesebb és legfurcsább karaktereket! Itt nem hátrány a kor, a külső, a magasság, a furcsa stílus, sőt a vallási hovatartozás sem.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

A szerkesztők már sokkal mélyrehatóbban beszélgettek a jelentkezőkkel, mint az első fordulón. Alig tíz percük volt arra, hogy meggyőzzék a műsor készítőit, hogy ők a legérdekesebb karakterek. Nagy volt a nyomás rajtuk.

„Ha valaki agresszióra hajlamos, beszélgetés alatt olyan dolgok kerülnek elő a múltjából, ami minket ráébreszt arra, hogy nem tudna bent a villában normálisan viselkedni, akkor azokat az embereket megpróbáljuk kiszűrni” – mondta Rubin Kristóf, kreatív főszerkesztő.

Három nap alatt a műsor készítői félezer embert hallgattak meg, amiből csak 100-an jutottak tovább a harmadik fordulóra. Az új villa már épül, a tét pedig hatalmas. Egy lakás, egy autó, egy éven keresztül havi egy millió forint, és egy két személyre szóló luxusutazás!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!