2010. november 24., szerda

A Bár 2 című valóságshow-ból érkezett Éva

A Viasat 3-on volt látható 2008-ban a Bár 2.0 című reality. Az első részhez nem tudott felnőni és különösebb sikert sem ért el. Talán ennek köszönhető az, hogy Évi nem lett túl ismert. Már a beszavazásnál néztem, hogy milyen ismerős az egyik jelölt, de most már leesett, hogy őt már láttam bárt vezetni. Évinek összejött, a törtetők közül őt szavazták be tegnap a nézők a villába. Itt jegyezném meg, hogy a Bárt lehetett követni az interneten is, ellentétben a mostani ValóVilággal - sokkal élethűbb is volt számomra.

Összefoglaló a tegnapi napról:



Media_httpsorozatnezo_ceblk



Lilu és Balázs a nézők köszöntése után azonnal viccesen szurkálódni kezdtek egymással, de Balázs már edzetten tudja lereagálni a csípős szavakat, így máris felkonferálta a Törtető nőket, Zsanit, Ildit és Évát. Alekosz már biztosan átlépheti a Villa kapuját, de vajon ki lesz a nyerő a Törtetők közül?

Szombaton beköltöztek a sztárok a Villába, Benkő Dániel, Gáspár Győző és Bea, Tóth Gabi és Laci betyár elfoglalta helyét a hálóban, Voksán Virág azonban csak vasárnap tudott csatlakozni hozzájuk. A szexi DJ fogadására alaposan fel is készültek, de előbb még Dániel bevonult a szaunába éjszakázni. Gabi nem akart Dániellel aludni, Bea vállalkozott rá, de Győző meghiúsította a tervét.

A szívós Benkő reggel a szokásos mérlegállással tette helyre a vérkeringését, de azért lehúzott egy pálinkát is Laci betyárral. Nem telt bele sok idő, Benkő és Győző máris egymásnak estek a reggelinél. Győzi felháborodása nem volt alaptalan, a lantos ugyanis szabadjára engedte a gázokat az asztalnál.

A Moszkvából hazatérő Voksán Virágot Győző kitörő örömmel fogadta, Bea is csatlakozott a kedves üdvözléshez. Ekkor Virág még nem tudta, hogy meglepetéssel várják ideiglenes lakótársai. Másodperceken belül felállt a celebkórus, a lakók Tóth Gabi vezetésével acapella dallal köszöntötték a kebelcsodát, akinek kedvéért átírták az Aranyeső című dalt.

A következő kihívás Laci betyárra várt, szusit kellett főznie vacsorára. A celebek nem díjazták az elkészült ételkülönlegességet, Bea kiköpte, ő inkább beérte a mojito koktéllal. A vacsora sem telhetett el Győző-Benkő cívódás nélkül, míg Győzi felemelte a hangját, addig Dániel teljesen nyugodtan reagálta le a támadásokat. Egészen addig, amíg a Gáspár házaspár azzal nem vádolta, hogy korábban az ő házukban semmit nem volt hajlandó enni, mert romák. Ezt a lantos már kikérte magának.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

Lilu és Balázs felkonferálta a Törtetőket, akik már az első percben egymásra licitáltak. Zsani, Ildi és Éva bemutatkozó kisfilmje után elmondta, miért akar a Villába költözni? Zsani azt mondta, hat évvel ezelőtt is be akart kerülni, Ildi számára pedig mindig csak egy lépés hiányzik és azt szeretné, ha ez az egy lépés most előrevinné őt, egyenesen a Villába. Éva kisfilmjében lezajlott egy párkapcsolati dráma, de a látottak ellenére együtt van a szerelmével és azt mondja, ha bekerül, a férfiaknak semmi esélye nála. A három lány egymást túlkiabálva buzdította a nézőket a szavazásra. Minden Törtető lehetőséget kapott arra, hogy kortesbeszédet mondjon a szavazóknak.

Balázs átadta a szót a Villának, ahol a sztárok elmondták, kit választanának a Törtetők közül. Zsanett hat, Éva pedig egy szavazatot kapott a celeblakóktól. A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Éva kerüljön be a Villába!

(összefoglaló: RTL)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!