2010. november 22., hétfő

Ismét pornós kerülhet a villába?

Az egyik játékos pornómagazint szerkeszt, egy táncosnő adatlapja szerint folyton szeretkezne, a harmadik pedig nem titkolja, hogy pornófilmekben szerepel.

A Való Világ hivatalos honlapján a 25 éves, egri Adrienn (a képen balról) foglalkozásaként az szerepel, hogy "tanuló, modell, pornómagazin-főszerkesztő", de az oldalra látogató megtudhatja, hogy szereti a vodkát, heti nyolc-kilenc alkalommal szeretkezik, minden hülyeségben benne van, és szenvedélye a szex. Legbüszképp arra, hogy playmate-közönségdíjat kapott, és úgy látja, hogy ő a hazai pornószakma egyetlen női háttérmunkása.

A Szandika művésznéven induló hölgy szerint adatlapja szerint megállás nélkül szeretkezik, foglalkozás szerint pedig táncos. A szintén beszavazó show-ra váró Regina (a képen jobbról) ugyanakkor nem titkolja, pornószínésznő és showtáncos: ő élete legőrültebb döntésének a VV4-re való jelentkezést tartja, de ellentétben a másik táncoslánnyal, ő néha kiszáll az ágyból, mert adatlapja szerint átlagban csak heti kétszer szeretkezik.



Media_httpsorozatnezo_ajszg




A médiahatóság nyomására az RTL Klub 2010 őszén etikai kódexet írt külön a műsorra, ebben a készítők biztosítják, hogy szexuális tartalom csak mértéktartó módon, a dramaturgiailag szükséges mértékben, ne öncélúan kerüljön bemutatásra. "A műsoron belüli erotikus jellegű képsorok nem lehetnek domináns elemei az adott műsornak, és az ábrázolás módját tekintve pedig visszafogottnak kell lennie, az nem lehet elnyújtott, részletező" - áll a szövegben. Az első élő adásban Benkő Dániel így is meztelenül mutatkozott, bár a képet azonnal elvette a csatorna, és a többi, sopánkodó celebet mutatta.

(origo)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!