2010. november 21., vasárnap

Őszinte énjét szeretné a nézők elé tárni Tóth Gabi

Őszinte, igaz énjét szeretné a nézők elé tárni Tóth Gabi, a hétvégén induló VV4-ben. Az énekesnő elárulta, fontos szerepe lesz a valóságshow-ban.

Ma este jelentkezik először a ValóVilág4 első adása, amelyben hat celeb költözik be néhány napra a luxusbörtönbe. A VV4 készítői a szerdai sajtótájékoztatón körbevezették az újságírókat a villában, és közben néhány kulisszatitkot is elárultak a valóságshow-ról.

„A legutóbbi széria óta hat év telt el, haladunk mi is a korral: egy modern, újszerű produkciót indítunk útjára szombat este. A ValóVilág honlapján naponta lesznek szavazások, ott dönthetik el, hogy kit akarnak aznap megtekinteni zuhanyzás közben, ki kivel aludjon, vagy milyen feladatokat hajtsanak végre a villalakók. A beszavazó show-k is sokkal izgalmasabbak lesznek, mint korábban: Sebestyén Balázs lesz a ceremóniamester, rengeteg poén, sok érdekes vendég, stand up komédiások, s élő zenekar színesíti a beköltözést” – magyarázta Rubin Kristóf, a ValóVilág 4 kreatív főszerkesztője.

A VV4 új főcímdalát Ádok Zoli Tóth Gabival énekelte fel, aki szombat este maga is kipróbálja, hogy mi vár a beszavazott villalakókra az elkövetkező hónapokban.

„Nem sokáig gondolkodtam a beköltözésen, mert most legalább megmutathatom az őszinte, igazi oldalamat is. Ráadásul azután is fontos szerepünk lesz a műsorban, hogy kiköltözünk a villából” – árulta el Tóth Gabi.

(Bors)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!