2010. december 7., kedd

Gigi eltitkolta, hogy véres szexvideóban szerepelt

Ahogy arról a Vasárnapi Blikk beszámolt, a húszéves lányról nem mindennapi fotók és videó is kering a világhálón. A fiatal villalakó ugyanis egy igen erotikus, ugyanakkor erőszakos tartalmú videóhoz és jó pár fényképhez adta az arcát. A felvételeken Gigi félreérthetetlen helyzetbe keveredik egy másik lánnyal; ő egy szál fehérneműben pózol, míg társa, miután a valóságshow szereplője megszabadította a ruháitól, teljesen meztelenül várja, hogy Gigi megfojtsa őt a harisnyájával. A kisfilm végén a lányok – valószínűleg a szenvedély hevében – késsel szurkálják egymást, majd saját testükbe is beledöfik a pengét. A fotókon pedig két másik hölgytársával szintén gyilkolják egymást, miközben testüket mind­össze néhány apró ruhadarab fedi.



Media_httpsorozatnezo_ojjar



Gigi korábban szerepelt már az Erotika kiállításon, ahogy arról a Blikk korábban be­számolt, egykori imádója, Gáspár Győző is egy ilyen rendezvény alkalmával habarodott bele. Azt azonban még a legjobb barátai sem tudták, hogy a fellépéseken kívül ilyen kisfilmek forgatására is vállal­kozott.

Felhívás: Aki rálelt Gigi videójára a neten, azt kérjük, hogy küldje el nekünk a videó elérhetőségét (link/weboldal) itt kommentben vagy email-ben az aletatet@gmail.com címre és mi megpróbáljuk megosztani itt az oldalon, amennyiben nem olyan durva. Köszönjük.

[Frissítve]: Nemcsak egy videóban szerepelt Gigi, hanem legalább egy tucatban! Megvannak a képek a filmekből, hamarosan feltöltjük őket. Videónk még nincs, majd próbálunk azt is összevadászni valahonnan (link jöhet email-ben).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!