2011. január 23., vasárnap

Leonidasz botrányt rendezett Zsuzsi aktfotózásán

Leonidasz nem bírta elviselni, hogy szerelme, Zsuzsi kéjsóvár gondolatokat ébreszt más férfiakban. Betört a fotózásra, és hatalmas botrányt rendezett - írja a Bors.

Úgy tűnik, véget ért Zsuzsi és Leonidasz viharos kapcsolata. A két fiatal a Való Világ villájában szerettek egymásba, a fiú még a barátnőjével is szakított a fekete hajú démonért. Nem sokáig voltak benn, de kapcsolatuk a kinti világban folytatódott.Media_httpsorozatnezo_haecj"Meglepetésnek szántam a fotózást, de rémálom lett belőle" - mesélte a Borsnak Zsuzsi. A lány azt gondolta, kedvese büszke lesz rá, amikor meglátja a nyuszis magazinban a szexis képeket, de Leonidasz büszkeség helyett teljesen kiakadt.

"Óriási botrányt rendezett, azt mondta, féltékeny, és elege van abból, hogy mindenki az én testemet bámulja. Közölte, hogy vagy felöltözök és elmegyek vele azonnal, vagy soha többé nem akar semmit sem tőlem. Én azonban maradtam. Nagyon fáj, hogy így történt. Tudta, hogy modellkedem, korábban is szerepeltem már férfimagazinokban, nem is értem, miért akadt ki ennyire. Elegem van belőle!" - mondta öntudatosan Zsuzsi.

Leonidasz ingerülten reagált a Bors megkeresésére: "Nem is értem, hogyan gondolta, hogy elfelejti megbeszélni velem, ha levetkőzik. Reggel odavetette, hogy ja, akkor ő elment a Playboy fotózására. Mit gondolt? Szó nélkül hagyom? Nekem nem tetszik, hogy a kedvesem fotója pasik szobájának falán díszeleg és mocskos gondolatokat ébreszt. Ez nem való és nem túl nagy dicsőség."

(Bors, Life.hu nyomán, fotó: Bársony Bence - Sajtóklub)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!