2011. február 16., szerda

Éva leköpte Jerzyt

Amióta Olivér távozott a Való Világ villájából, folyamatosan dúlnak a játékosok közötti háborúk. Egyesek, mint például Éva is szélsőséges és nem túl kulturált módját választották az erőviszonyok újabb kialakításához.

Olivér távozása után azonnal elkezdtek átrendeződni az erőviszonyok a Villában. Ez elsőként az igazmondó hinta játék kapcsán vált nyilvánvalóvá, Jerzynek ugyanis eléggé kinyílt a csipája. Ő eddig senkivel se ment szembe az Olivérhez közel állók közül, sose mondta ki őszintén a véleményét. De most, azt mondta Anikónak, hogy tudatosan akarta tönkretenni Olivér és Enikő kapcsolatát. Éva is eléggé kiborult, mikor Szandika Anikót nevezte meg a hozzá legközelebb álló személynek, majd üvöltözve Anikó szemére vetette, hogy mindenkit elmart mellőle.



Media_httpsorozatnezo_iijsi



Este bulit tarthattak a Villalakók. Ráadásul a korábbi szabályszegések miatt kirótt egy hetes alkoholtilalom is lejárt. A játékosok többsége felhőtlenül szórakozott, ám Anikó még ezen a bulin is csak Olivérre tudott gondolni. Először Szandikának panaszolta el bánatát, majd Évának, később Alekosznak. A Villa Okostojása elmondta Anikónak, hogy miatta nem akart Olivér visszajönni a Villába, amin a lány annyira kiborult, hogy perceken keresztült csak sírt. Mikor megnyugodott nekitámadt Jerzy-nek, hogy miért mondta azt, hogy ő szánt szándékkal akarta tönkretenni Olivér és Enikő kapcsolatát. Jerzy szóra se méltatta, de Béci leszínésznőzte Anikót, amitől ismét kiborult. 



Media_httpsorozatnezo_tozoj



A konfliktus a lefekvés után is folytatódott, méghozzá Éva és Jerzy szócsatájával. A többiek ugyanis próbáltak aludni, de Éva és Anikó nevetgélésüktől nem tudtak, ezért Jerzy többször rájuk szólt, Éva azonban nem hagyta magát. Szót szó követetett majd végül Gigi is beszállt a vitába, aminek az lett a vége, hogy Gigi Bécihez rohant, hogy szóljon Évának, fogja vissza magát. Béci, mint egy kiskirály vonult végig a Villában és csendre intette Éváékat. Alekosz és Éva be akartak menni utána hozzájuk a nyugiszobába, hogy bocsánatot kérjenek, de Gombi agresszívan kizavarta őket. Ezután Laci háborút hirdetett Éváék ellen.

http://www.rtlklub.hu/items/flash/player/flv_player.swf

(NapiászOnline/RTL Klub)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!