2011. február 8., kedd

Olivér barátnője kiakadt Anikó miatt

Elzárkózott a külvilágtól VV Olivér menyasszonya. Enikőt hiába hívják telefonon, nem reagál semmire, a vagány srác barátja szerint nehezen viseli Anikó és vőlegénye évődését.

Olivér barátnője, Enikő a beszavazó show után még magabiztosan jelentette ki, hogy az ő szerelmük lesz az egyetlen, amely kibírja a villalétet. A csinos egyetemista lány akkor azt állította, hogy egyáltalán nem féltékeny a luxusbörtön női lakóira, ugyanis barátja ki nem állhatja a cicababákat. Ám a ValóVilág elmúlt napjainak történéseit figyelve mindenki láthatja, hogy a rossz kislány, Anikó közeledése megingatta Olivér hűségét.



Media_httpsorozatnezo_vraun



A Bors munkatársa munkatársa szerette volna megkérdezni Enikőtől, hogy mi a véleménye vőlegénye viselkedéséről, ám a lány napok óta elérhetetlen. Anikó lázas vágyakozása Olivér után valószínűleg megviselte a vagány srác menyasszonyát. Elzárkózott a külvilágtól. Még Olivér barátai sem tudják, hogy mit érez, mennyire gyengült meg szerelmébe vetett bizalma. Pedig Oli haverjai szeretnék megnyugtatni, de őket sem hívja vissza. Sőt még az RTL Klub szerkesztőit is kikosarazta.



Media_httpsorozatnezo_dgtcn



A Nekedvaló készítői csütörtökön szerették volna meghívni Enikőt a műsorba, aki kategorikusan kijelentette, hogy a témához nem szeretne semmit hozzáfűzni. A pénteki fejlemények után újra keresték a tévések, ám akkorra már a telefonját is kikapcsolta.

(Forrás: Bors Online, fotó: Bársony Bence)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!