2011. március 19., szombat

Új műsor indul: Alekosz feleséget keres

Benkő Dániel után Alekosznak is segít feleséget találni az RTL Klub - olvasható a mai Blikkben. A Való Világ nőcsábászának már többször sikerült bebizonyítania a gyengébbik nem tagjai közül talán nincs is olyan, akinél ne próbálkozna, és akár sikerrel, akár kudarccal jár a kitűzött feladat, Alekosz soha nem adja fel! Addig keres, amíg meg nem találja az Igazit!



Media_httpsorozatnezo_xebcl



A tökéletes feleség megtalálásában pedig hamarosan az RTL Klub is segítséget nyújt neki. Információink szerint ugyanis a Villa okostojásával egy feleségkereső műsort terveznek. A hölgyek pedig nem kapnak zsákbamacskát, hiszen a Villában töltött majd' fél év alatt alaposan megismerhették már Alekosz rigolyáit, udvarlási szokásait, de még szexuális igényeit is, ami valljuk be, szinte kielégíthetetlen. Vagyis a hölgyeknek fel kell majd kötni a szoknyájukat, ha valóban meg akarják szerezni maguknak a Villa görög istenét.

A hamarosan induló valóságshow-ban segítsége is lesz a válogatásban Alekosznak. Méghozzá Villabeli jó barátja, Olivér személyében, aki kíméletlen kritikáival valószínűleg nem lesz könyörületes a hölgyekhez.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!