2011. november 29., kedd

Lilu a kiválasztáson élő adásban alázta meg Attilát

Némiképp kiesett a szerepéből a vasárnap esti ValóVilág kiválasztás műsorvezetőnője. Lilu egészen nyilvánvalóvá tette, hogy ki az a személy, akit ő villán kívül szeretne látni.

A vasárnap estében kétségtelenül Attila és Lilu csörtéje okozta a legnagyobb szórakozást. A fiú és Kinga veszekedéseinek felidézése után a műsorvezető egyértelműen állást foglalt, hogy Attila „játssza az agyát”, és megkérte, hogy vele ezt ne tegye. Előbb provokálta a villalakót, majd kioktatta és kétszer is elvette tőle a szót, miközben epés megjegyzéseket tett. Lilu először elmondta neki, hogy ezek az adások azért vannak, hogy a nézők megismerjék a játékosok véleményét. Amikor Attila ezután válaszolni akart, Lilu azt már nem engedte, hanem egy másik játékossal kezdett beszélni és hozzátette, hogy talán majd máskor válaszolhat valamire. Az iskolahét után ismét rákérdezett, hogyan is értékeli a teljesítményét, amire Attila elmondta a véleményét, de mivel Lilu úgy gondolta, hogy ez nem igaz, ismét gyorsan elvette tőle a szót, sőt hozzá is tette, hogy nem igaz, amit mondott.

Lilu akcióját úgy is tekinthetjük, mint igazságtétel. Attila ugyanis nem éppen a leghumánusabb módszerekkel vallatja a társait, és sokan szerint megérdemelte, hogy a műsorvezető pökhendi volt vele.

Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy biztosan Lilunak kell-e igazságot tennie a villában.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!