2011. december 21., szerda

A két ünnep között érkezik VV Vera pornóvideója [Frissítve: megérkezett!]

[A cikk frissítve:] A videó megérkezett és alább megtekinthető:



Sokkoló karácsonyi meglepetésben lesz része VV Verának és családjának. Előkerült ugyanis az érzékeny lány pornóvideója, amiért ráadásul egy fillért sem kapott.


A villalakó múltjából néhány hete bukkantak elő pikáns képek, amikor is épp orálisan elégít ki egy férfit, a most előkerült felvételen azonban további részletekre is fény derült. Vera kisfilmjét, amelynek létezését a lány édesanyja eddig tagadta, hazánk egyik legismertebb pornóproducere vette meg attól a filmforgalmazótól, amelyik a volt villalakó castingfelvételét készítette, teljesen ingyen.

Tomor András producer, aki annak ellenére is megszerezte, és forgalomba hozza Vera szexvideóját, hogy a lány minden követ megmozgatott beköltözése előtt, hogy valaha is kiderüljön feslett múltja. Ezt a videót eddig még sehol nem láthatta senki, hiszen Vera letiltotta, mielőtt bement a villába, csupán egy-két fotó került ki a filmforgalmazótól. Most azonban a TomTv megvásárolta ezt a videót, így az interneten már bárki belenézhet, a DVD pedig a két ünnep között jelenik meg.

(Blikk nyomán)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!