2011. december 2., péntek

Kiderült, miért volt Attila börtönben

Sokan titokzatossága miatt tartják érdekesnek Attilát, sokan pedig éppen ezt tartják vonzónak a fiúban. VV Attila múltja korántsem lehet tökéletes, ugyanis minden áron igyekszik eltitkolni múltja történéseit.

Nem is tudunk semmi konkrétat a villalakóról, csak hogy nincs családja, és a kutyájával él együtt. Ráadásul Attila egyáltalán nem közlékeny, így azok az információk, melyeket tudunk róla, nem tőle származnak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Napvilágra került, hogy VV Attila megjárta a börtönt. Története akár romantikusnak is mondható - persze csak utólag - ugyanis élete nagy szerelmét követte Izraelbe, aki egy idő után már nem viszonozta a férfi érzéseit, így továbbállt.

Attila nem tudta ezt feldolgozni, így Bernadett után indult, hogy visszahódítsa a lányt. Azonban még csak a találkozásra sem került sor, mivel Attilát elfogták illegális munkavállalás miatt.

A villalakó nem bánt meg semmit, azért vállalt illegálisan munkát, hogy meg tudjon élni. VV Attila 5 napot töltött börtönben, ahol borzalmas kínokat kellett átélnie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!