2015. június 22., hétfő

VV Alekosz feljelentett egy zsarut, VV Éva aktfotókat posztolt

6737928_4472e3e1acbef6725ea5798e0b77d162_wm.jpg

  • Az érdi rendőrségen panaszolt be egy helyi kekeckedő zsarut a biztonsági őrből lett milliomos, VV Alekosz - harsogja a Bors. A bulvárlap szerint a görög csődör múlt csütörtökön az autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, hogy megkérdezze, miért van az útszakasz napok óta lezárva. Erre a rendőr azonnal igazoltatta őz, sőt, megbüntette 30 ezer forintra. Ám amikor a valóságshow-hős szóvá tette, hogy a mögötte behajtókat miért nem bírságolta meg senki, miért csak vele genyóznak, ezt a választ kapta: „Alekosz úr, el lehet húzni a büdös picsába!” Az eset után hősünk panaszt tett a rendőrségen, de ott az ügyintézővel is összebalhézott, úgyhogy a végén a bűnügyi osztály vezetőjének panaszolta el a sirámait, aki végül a főkapitányhoz küldte át az ügyét. További izgalmas részletek a Borsban.
  • Meztelen képekkel zsarolja VV Évát az expasija, ezért a valóságshow-k örökös hisztérikája inkjább úgy döntött: ő maga mutatja meg az ominózus képeket, írja a Blikk. Sőt, a csöcsvillantós képeket is megmutatja!
  • Harcias tini, zaklató, erotika férfiszemmel, feldarabolta anyját és húgát, ámokfutó gázolt, punci, levágott fejek, elégek - ordította a meztelen férfi. Hogy mi ez? Csak egy átlagos nap a Borsonline.hun.

kepkivagas_1.JPG

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!via comment:com (-Szűcs Gyula-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!