2010. november 23., kedd

A celebek első napja a villában

Vajon kivel töltötte első estéjét Benkő Dániel? Légy naprakész, ha kíváncsi vagy, hogy telt az első napjuk a celeb Villalakóknak, mivel szórakoztatják magukat luxus börtönükben, nézd a ma esti összefoglalót az RTL-en. Addig is egy rövid ízelitő az eseménydús első napról.



Media_httpsorozatnezo_jkyey



Kivel alszik Benkő Dániel?

A ValóVilág negyedik szériájának első estéjén a nézőknek szavazniuk kellett a www.valovilag.hu oldalon, hogy "Ki ugorjon bele a jeges medencébe az első feladatért?", az adás végén a nézők többsége Benkő Dánielre voksolt, aki azonnal bele is merült a hideg vízbe. Kihúzta a feladatot, amin az állt, hogy a lányok közül valakinek vele kell aludnia a szaunában. Vajon ki vállalta Benkővel az édeskettest?

Dalolnak a celebek

Virág tiszteletére egy dallal kellett készülniük a celeb Villalakóknak. A karmester szerepét Tóth Gabi kapta, mint a villa legszexisebb dalos pacsirtája. A dalt acapella stílusban kellett betanítania, hogy hogyan sikerült, és mennyire voltak aktívak benne a celeb villalakók, az hétfő este kiderül!

Vetkőzés a Villában?!

Villanyoltás után Gáspár Bea, Tóth Gabi és Iszak Eszter megmutatta bájait, vagyis a fiúk ezt szerették volna, ám a lányok nem adták olyan könnyen magukat. A Moszkvából hazatérő Virágnak azonban teljesen másképp adták elő a fiúk az esti történéseket, így érkezése után neki is villantania kellett volna. Hogy mennyire volt merész Virág erotikus tánca és a lányok, mit alkottak előző este az a ma esti adásból kiderül…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!