2010. november 23., kedd

Érdekelnek valós adatok a ValóVilág nézettségéről?

Jól nyitott a ValóVilág 4: a szombat este, közvetlenül az X-Faktor után induló valóságshow-t a kiemelt korosztály 42,8 százaléka követte figyelemmel, míg a teljes lakosság körében ez az arány 43,5%, ami 1,6 millió nézőt jelentett.

A qz.hu 3.6 millió nézőről számolt be délután Lilu kijelentésére hivatkozva, majd javították, miszerint máshol 1.6 millió nézőt írnak és kíváncsiak, melyik szám a helyes. Megerősíthetjük, hogy az X-Faktort teljes lakosságban 2.75 millióan látták, majd az utána - este 10 és éjfél közötti, tehát nézettségi szempontból jóval rosszabb idősávban - futó ValóVilág 4 nyitóműsorát már csak 1.6 millióan, ami reális értéknek tűnik és még mindig jónak számít ebben az idősávban. Ezt a két leghitelesebb forrástól, az RTL Klub-tól és az AGB Nielsen médiakutató kft múltheti nézettségi táblázatából tudjuk, akik minden más 4 percnél hosszabb műsor nézettségét is mérik hazánkban.

Bővebben a múlt heti magyar nézettségről itt olvashatsz. Ezen a héten folytatódnak a ValóVilág 4-ben a beszavazóshow-k, majd szerdán beköltöznek az első civil lakók a villába.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!