2010. november 25., csütörtök

Gigi és Béci lett a mai befutó

Eseménydús este áll a hátunk mögött: kigördültek a celebek böröndjei a ValóVilág Villából és a Testvérek harcából, Béci és Gigi lett a befutó.

Rendhagyó módon Balázs ma egyedül köszöntötte a nézőket, majd felkonferálta az eddig bejutottak kisfilmjeit. Alekosz, Éva és Olivér rövid bemutatkozóját követően a Testvérek filmjei következtek. Ma este a celebek kiköltözése után beköltöznek az első valódi villalakók.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

Természetesen Balázs a celebeket sem hagyta ki, mazonban már élőben faggathatta az egykori tesztlakókat a stúdióban. Az elmúlt néhány nap történéseit elevenítették fel, volt itt minden: meztelen szaunázás, sztriptíz, jacuzzizás, jelmezes buli, evés-ivás, összezördülés és őszinte beszélgetés Benkő és Győzi között. Az izgalmas és irigylésre méltó pillanatokat a sztárok kommentálták. Egy biztos: Benkőék, jól érezték magukat, de ez a néhány nap bezártság elég volt nekik.



Media_httpsorozatnezo_viooe



A celebek kiköltözését követően kezdetét vette a ValóVilág negyedik beszavazóshow-ja és a beköltözés.

Lilu és Stohl András miután köszöntötte a nézőket, felkonferálták az eddigi beszavazott villalakók kisfilmjeit. Lilu ezt követően meglátogatta a Villa kapujában várakozó Alekoszt, Évát és Olivért, akik néhány perccel később birtokba vették új otthonukat.

Lilu és Stohl András a stúdióba invitálta a Testvéreket: elsőként Istvánt és Gábort ismerhették meg a nézők, a fiúk után Béciről és Gigiről hullt le a lepel, a Testvérpárok közül utolsóként Norbi és Gergő bemutatkozása következett. A jelöltek állták a műsorvezetők szaftos kérdéseit. A stúdióban az is kiderült Istvánék Béciéktől, Béciék pedig Istvánéktól tartanak a legjobban, Norbiék pedig Istvánékban látnak igazi vetélytársat.

A Testvérek egymást túllicitálva buzdították a nézőket a szavazásra. Rövid önismereti játék után minden Testvér lehetőséget kapott arra, hogy kortesbeszédet mondjon a szavazóknak.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

A stúdióból élőben kapcsolták a Villát, ahol a lakók elmondták, kit választanának a Testvérek közül. A Villalakók Norbiékkal és Gigiékkel élnének legszívesebb egy fedél alatt. A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Béci és Gigi kerüljön be a Villába!

Az újdonsült Villalakók elindultak Olivérékhez, akik pezsgővel fogadták új lakótársaikat. A műsor azonban ekkor még nem ért véget, az interneten szavazók ugyanis Alekoszt választották meg az első villamesternek.

(összefoglaló: RTL)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!