2010. november 28., vasárnap

László a hetedik villalakó

A ValóVilág 4. hetedik lakója a mindig határozott és kemény László lett.

Tegnap este Lilu egyedül köszöntötte a nézőket, mint mondta, a srácok igazoltan maradtak távol: Buci színpadon van, Balázs pedig fodrászhoz ment. A folytatásban felidéztük a tegnapi nap „naiv” történéseit és megismerhettük a legújabb jelölteket, a Dokikat.



Media_httpsorozatnezo_qgejc



A bemutatkozó filmek után felidéztük a Villában történteket, elsőként szemtanúi lehettünk Alekosz megviccelésének. Olivér volt a segítségünkre, aki önállósította magát és rábeszélte a lányokat, pontosabban Évát, hogy környékezze meg Alekoszt. Az izgalmas éjszaka után a lakók reggel nem is vágytak másra, csak egy jó kis rántottára, ki gondolta volna, hogy pont a tűzhely használata okoz majd nekik nehézséget. Estére a Villalakókhoz megérkezett legújabb társuk, a mindig mosolygós naiva, Zsófi.

Ezután kezdetét vette a hatodik beszavazó show, Lilu bemutatta a három Dokit: Dianát, Józsefet és Lászlót. A nézők már ekkor láthatták a szavazás állását, de a stúdióban ülőknek természetesen maradt az izgalommal teli találgatás.

A rövid szünet után a három jelölt kisfilmjével folytatódott a ValóVilág 4. beszavazóshow-ja. A jogarjáték előtt a szavazás állását megismerhették a "főszereplők", a Dokik is, a nézők pedig a jogarjátéknak köszönhetően a jelöltek egy-egy kínos történetét. Az eredményhirdetés előtt a Villalakók véleményét is kikérte Lilu, a legtöbben azt mondták, Józseffel élnének együtt. A nézők Lászlóra voksoltak, így ő költözik hatodikként a Villába.

László higgadtan fogadta a végeredményt és kíváncsian indult be a Villába, miután elköszönt Lilutól.

(RTL)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!