2011. március 17., csütörtök

Gigi hazudott a szexről

Félt bevallani bátyjának a villa hugicája, hogy villabeli szerelmével, Jerzyvel már régen túl vannak az első szerelmes éjszakájukon, így a béke érdekében inkább hazudott - olvasható a Blikkben.

Béci már akkor is aggódott Gigiért amikor megtudta, hogy testvére a 21. születésnapja alkalmából egy luxusszállodában töltheti az éjszakát Jerzyvel, de végül örömmel hallotta a hírt, hogy nem történt semmi. Azóta viszont már többször is egymásnak estek, még csak kameramentes órára sincs szükségük ahhoz, hogy ott és úgy kényeztessék egymást, ahogy akarják. Gigi az első együttlét alkalmával bevallotta, Jerzyvel felfedezték egymás testét alulról, felülről, mindenhonnan, bátyja, Béci azonban továbbra is abban a hitben van, hogy testvére csak csókolózgat Jerzyvel. És Gigi – bár lett volna alkalma bevallani – továbbra is meghagyta ebben a hitben.



Media_httpsorozatnezo_epugp



Miután ugyanis az ő szerelme, Adrienn tölthetett egy éjszakát a villában, Béci őszintén elárulta, nagyon nehéz volt megállnia, de a kamerák és az Adrienn szülei felé érzett tisztelet miatt nem közeledett szexuálisan. – Nem volt semmi, ölelgettük egymást, csókolóztunk, de nem feküdtünk le egymással. Itt a villában senki nem szexel, és nem akartam én az első lenni – jelentette ki Béci Giginek, miközben a villa hugicájának arca csak úgy vöröslött szégyenében.

(Blikk)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!