2011. március 17., csütörtök

Szandika pankrációból szeretne megélni

A plasztikcica remekül érzi magát a villán kívül. Több cég is felkereste már, hogy reklámozza terméküket. Lacival közös vállalkozásba kezdenének - olvasható a mai Borsban.

Szandika élvezi a szabadság mámorát. Változatlanul úgy gondolja, jobb neki, hogy kiszabadult a luxusbörtönből, és remekül érzi magát Tökölön, Sanyi parasztházában. Nagyokat sétál a friss tavaszi levegőn, miközben becézgeti az udvar állatait, a kutyát, a macskákat, a lovakat, a tehenet, és a legújabb jövevényt, Piszi kecskét, amely Anikó villabeli becenevét kapta. Szandika kisimult és folyton mosolyog, azonban nem sokáig élvezheti zavartalanul a vidéki idillt.



Media_httpsorozatnezo_lrykj



Beindult ugyanis a verkli, állandóan csörög a telefonja, tele van tervekkel, és már több cég ostromolja reklámajánlattal.

– Máris kaptam egy csomó felkérést, napokon belül szerződni is akarok. Felajánlották, hogy legyek egy lovaglóruházatot forgalmazó üzlet arca, de egy kozmetikai cégtől és egy étkeztetési vállalattól is megkerestek – sorolja a lehetőségeit Szandika.

A szőke valósághős többé nem a testével szeretné megkeresni a betevőjét. Úgy érzi, túl van már élete ezen szakaszán, és erre a villalét alatt ébredt rá.


– Nem akarok már rúdtánccal, sztriptízzel foglalkozni, maximum a topless, de azt sem egy éjszakai lokálban – tette hozzá a plasztikcica, aki Lacival nagyralátó terveket szőtt a villában.


– Lacival azt találtuk ki, hogy összehozunk egy közös bizniszt: női pankrációshow-t rendezünk. Én leszek a reklámarc, a konferanszié és az est háziasszonya meg bármi, ami tőlem telik. Ő pedig hozzáteszi a szakmai részt: szervezi a helyszínt, hozza a bunyós csajokat, kitalálja a szabályrendszert, a küzdősport az ő asztala – tette hozzá a temperamentumos lány, akinek már csak meg kell várnia, míg a villa dokija is kiesik a játékból, hogy elkezdhessék közös vállalkozásukat.


(Bors)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!