2010. november 25., csütörtök

Olivér lett a befutó

Újabb lakóval bővült a ValóVilág Villa: az Okostojások és a Törtetők után ma este egy igazi vagány srác, Olivér is Villalakó lett.

Lilu és Balázs a nézők köszöntése után szurkálódás helyett ma este megdicsérték egymást. A kedves párbeszédet Balázs azzal zárta le, hogy felkonferálta a Vagány srácokat: Garfieldet, Balázst és Olivért.

Természetesen a bemutatkozó film végén a két műsorvezető nem feledkezett meg a Villa tesztlakóinkról sem, akik már harmadik napja nyűvik luxus "börtönük" berendezését és egymás idegeit.

A celeb Villalakók közül Benkő hozta a formáját, megkörnyékezte Bea asszonyt, kiverve ezzel a biztosítékot Győzikénél. Laci betyár sem tétlenkedett, önmagából "kivetkőzve" ment a jacuzziba Voksán Virággal.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

Lilu és Balázs ezután felkonferálta a Vagányokat: Balázst, Garfieldot és Olivért. A srácok közül Olivér igazi szókimondónak bizonyult a stúdióban, simán beszólt Balázsnak és Garfieldnek. Arra a kérdésre, hogy miért szeretnének beköltözni a Villába, Balázs őszintén csak annyit mondott, nem akar otthon lenni, Olivér pedig rehabnak tekintené a Villát.

A celebek után a Vagányok kortesbeszéde következett.

A műsorvezetők ezután megkérdezték a celeb Villalakókat, kit választanának a Vagányok közül, Bea asszony Garfieldra, Laci betyár Balázsra voksolt, Tóth Gabi igazi rockerként Garfieldra, VIVA Eszer és Voksán Virág pedig Olivérre szavazott. A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Olivér kerüljön be a Villába!

A ValóVilág 4. negyedik beszavazóhow-jára november 24-én este kerül sor, holnap a Testvérpárok küzdenek meg a nézők kegyeiért.

(összefoglaló: RTL)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!