2010. november 27., szombat

Zsófi a villa hatodik tagja

Lilu és Balázs belépője valamint a tőlük megszokott csipkelődés után a tegnapi nap összefoglalóját konferálták fel a műsorvezetők. Újra láthattuk az első három lakó megérkezését a villába, majd Gigi és Béci örömét a testvérpárok beszavazó showja után. Az őrületes pezsgőzés és lufi durrantgatás után hatalmas buli vette kezdetét a luxusbörtönben.



Media_httpsorozatnezo_ldpis



Lilu újra elmesélte Alekosz tegnapi próbálkozását - az első beszavazó nyertese beköltözésekor „gyengéden” közeledett a műsorvezető felé -, ezzel felvezetve a VV4 okostojásának további hódításait, vagy legalábbis próbálkozásait. A 32 éves versenyző bókáradataival el is érte a kellő hatást, a két bent lakó lány külön táncot lejtett neki.
Az estének azonban itt koránt sincs vége, a pénteki összefoglaló adásban az első este „fickósra ivó” versenyző alakítását láthatják majd a nézők.

Ezután kezdetét vette az ötödik beszavazó show, a házigazdák helyükre szólították a három Naivát Zsófit, Szandyt és Melszit. A nézők már ekkor láthatták a szavazás állását, de a stúdióban ülőknek természetesen maradt az izgalommal teli találgatás.
A három jelölt kisfilmje után egy lélegzetvételnyi szünet következett, amire rekeszizmunknak is szüksége volt.

A reklám utáni jogarjátékban a jelöltek egy-egy kínosabb történetével ismerkedhettek meg a nézők. Zsófi büszkén mesélt balul sikerült vakrandijáról, Szandy sem volt zavarban, amikor Pataki Attilával való közös énekléséről és táncáról kérdezték a műsorvezetők, Melszi azonban pironkodva vállalta csak magára egy erőszakos vagyonőrrel való találkozását.

Az utolsó szó jogán Zsófi gyerekkori álmára hivatkozva kért minél több szavazatot a nézőktől, Szandy szerint egy olyan belevaló csajra szükség van a villában, mint amilyen ő, Melszi pedig meglepő módon egyszerűségére hívta fel a figyelmet, úgy gondolja így is lehet valaki sikeres. A villalakók adásba szólítása nem hozott csalódást. Alekosz mindhárom lányt szerette volna a villába. A többség azonban Zsófit látta volna szívesen lakótársként.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

A végeredmény alapján nem csak a villalakónak, hanem a szavazóknak is Zsófi volt a legszimpatikusabb, így ő a VV4 ötödik beszavazójának nyertese.
Zsófi kitörő örömmel fogadta a végeredményt, és egyből családja nyakába vetette magát, ahol azonban nem maradhatott sokáig, mert várta őt Lilu és a villa bejárata.
A győztes Naiva a villa ajtajában még elköszönt a családjától, megköszönte a szavazatokat, majd bevonult a luxusbörtönbe.

Az online szavazásban, amelyben arról dönthettek az internetezők, hogy ki aludjon a frissen bekerült Zsófival elsöprő 69 százalékos győzelem született. Az eddig látottak alapján nem meglepő, hogy a nézők Alekosz karmai közé küldték a szőke naivát.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

(összefoglaló: RTL) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!