2011. január 20., csütörtök

Balázs és Éva félreértették egymást a párbajon

VV Éva édesapja és sok ezer néző szerint Balázs is hibázott a párbajon. Videó bizonyítja, hogy Éva engedélyt kért a műsorvezetőtől, aki erre egy igenlő kézmozdulattal válaszolt. A szombati párbajjal kapcsolatban jelent meg egy cikk a Borsban.

A ValóVilág internetes oldalán komoly vita alakult ki arról, hogy valóban hibázott-e Éva a szombat esti párbajon, amikor a játékszabályokat megszegve megölelte szeretteit. A nézők szerint ugyanis a műsor felvételét visszanézve egyértelműen látszik, hogy a lány megkérdezte Balázst, hogy odaszaladhat- e hozzátartozóihoz, amire a műsorvezető egy intéssel válaszolt. A kézmozdulat akár jelenthette azt is, hogy beleegyezett a kérésbe. Az édesapja megölelése és a barátjával való csókváltás után Balázs már azt kiabálta Évának, hogy szabályt szegett. A lány édesapja, Baukó György is hasonlóan emlékszik a szituációra.

„A műsor alatt felfokozott hangulatban volt mindenki. A lányom azt sem tudta, hol van. Én nem hibáztatom Balázst és az RTL Klubot sem, mégis azt gondolom, hogy nemcsak Éva vétett ebben a történetben. Olyan ötven-ötven százalékra teszem a felelősséget – mondta el véleményét az édesapa, aki szerint ezért a meggondolatlan cselekedetért cserébe túl szigorú a show készítőinek büntetése, miszerint Évit nem köszönheti fel szülinapján egyetlen családtag sem. Ezt a VV internetes portálján fórumozók is így gondolják, ezért többen online szavazást kérnek, és a büntetés eltörlését követelik.”

(Bors)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!