2011. január 21., péntek

VV Ildikó feltűnt a Barátok köztben

Igen furcsa, hogy Ildi néhány hete még arról beszélt a Villában, mennyire szeretne szerepelni a Barátok köztben, most pedig úgy tűnik, beteljesült az álma.

Tegnap este nem kis meglepetésünkre Ildikó feltűnt egy jelenet erejéig a sorozatban, ami azért is furcsa mert általában ezeket a műsorokat hónapokkal előre rögzítik adásba kerülés előtt. Akkor mégis mi ez? Megint megvezettek minket? Ildivel felvették a műsort és utólag eljátszották, hogy milyen jó fej az RTL, hogy beteljesítik az álmát? Ahogy a comment:com írta valahogy így történhetett a dolog: 1) VV Ildi jelentkezik a műsorba, 2) Leforgatnak vele egy Barátok közt-jelenetet, majd jön a beszavazás, 3) Nem kerül be, 4) Basszameg, 5) Nem baj, beküldjük két héttel később, 6) Valahonnan pontosan tudjuk, melyik hétvégén kerül ki a villlából, 7) Elmondatjuk vele, hogy nagy álma a Barátok közt, 8) Kijön, 9) Pont adásba kerül az epizód, amiben szerepel, 10) Pacsi mindenkinek.

http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf

Ne legyünk rosszmájúak, ne gondoljuk azt, hogy megrendezett a játék, előfordulhat, hogy a jelenetet utólag vették fel a kedvéért, de valljuk be erre azért vajmi kevés az esély. Kíváncsi vagyok, mik derülnek majd még ki a végéig. Legyen az bármi, mi beszámolunk róla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!