2011. január 25., kedd

Zsófi apját az ital vette el, ezért utálja Alekoszt

Ki nem állhatja a Való Világ szőkesége az állandóan alkoholizáló négyest - nem véletlen prvokálta ki, hogy Alekosz őt hívja párbajra. VV Zsófi családjának életét egykor az alkohol tette tönkre...

Egy régi, tragikus esemény örökre rányomta bélyegét a Való Világ villa Zsófijának életére - a lány gyűlöli, ha valaki alkoholt iszik, és ilyeneknek nincsenek híján a villalakók. VV Zsófi direkt kiprovokálta, hogy Alekosz őt hívja párbajra, meg akarja bontani a "négyes fogatot" akiket az alkoholizálás tett erőssé - vélekedett Zsófi édesanyja, aki elárulta, milyen tragédia árnyékolta be életüket kislánya 2 és fél éves korában.



Media_httpsorozatnezo_cvvyn



Zsófi édesapjának kocsijába egy ittas vezető hajtott bele, melynek következtében az apa olyan súlyos agyi- és egyéb károsodást szenvedett, hogy nem tudott többé a család életébe visszatérni.

Zsófi a villalakók szerint elkényeztetett kislány, de ez nem igaz: egyedül nevelte őt és testvérét az édesanyjuk. Nem volt lehetősége kényeztetni őket, sokat voltak egyedül, míg ő a munkahelyén volt. Zsófi nyaranta dolgozott, hogy segítsen anyjának, és ma is van állása az iskola mellett. Értéket mutat a nézőknek, és csak azért szorult háttérbe, mert másfajta életformát képvisel a villában - mondta az Új Ásznak Zsófi anyukája.

Alekosznak igyekezett mindenki tippeket adni, kit vigyen párbajozni. VV Laci és Zsófi is licitált egymásra, ugyanis mindketten távozni szeretnének a villából. Tudni akarták, melyikük esélyesebb - végül hangos szóváltásba keveredtek.

Zsófi egyébként a műsorvezető Stohl András érdeklődésére nem árulta el, mennyire bosszantja őt Alekosz. Azt mondta, ő semmit nem érez az Okostojás iránt.

Semleges a számára, ugyanakkor hevesen kampányolt azért, hogy a fiú őt vigye ki párbajozni. Magabiztosan állt hozzá az esetleges végeredményhez, kint akarta hagyni.

Alekosz a kiválasztásnál eljátszotta, hogy Jerzy-re teszi a zöld kendőt, majd utolsó mondatában elárulta, hogy a valódi kiválasztottja Zsófi - neki kell párbajoznia majd vele.

(ma.hu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!