2011. február 25., péntek

A tervezett befejezéshez képest egy héttel tovább tart a ValóVilág 4

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Csillag születik 3 kapcsán tartott mai sajtótájékoztatón közölte, hogy lesz egy olyan szombat, amikor sem kiválasztás, sem párbaj nem lesz a ValóVilágban, hanem jótékonysági show-t iktatnak be helyette. A programigazgató ma elhangzott szavai alább olvashatók:

- Korábban a ValóVilág fontosnak tartotta, hogy jótékonysági akciók mellé álljon.



Media_httpsorozatnezo_mphkz





- Azt gondoljuk, ha egy műsor ennyire sikeres, nem teheti meg, hogy ne vállaljon fel bizonyos társadalmi ügyeket és ne álljon ki bizonyos ügyek mellett. Az egyik ilyen ügy, amelyet fontosnak tartott az RTL Klub jelenleg is zajlik: meghirdettünk egy dohányzás ellenes kampányt. Folyamatosan figyeljük a villalakókat, hogy valóban betartják-e, amit vállaltak, és nem gyújtanak rá. Az a villalakó, aki kitart és nem gyújt rá, nyáron egy dohányzás ellenes kampány arca lesz. Többen vállalták, hogy leszoknak a dohányzásról, de Jerzy és Béci már három hete kitart az elhatározása mellett. Az akció persze nem olyan látványos, de a műsorban időről időre visszatérünk rá, hogy a fiúk továbbra sem adták fel, amit vállaltak. A másik fontos társadalmi probléma, amelyre szeretné felhívni a figyelmet az RTL Klub, az a gyermekéhezés, és ezzel kapcsolatban nézőinkkel és a mobilszolgáltatókkal együtt anyagi segítséget is szeretnénk nyújtani. Azt hiszem egy társadalom szégyene, ha gyerekek alultápláltak vagy éheznek. Ez ellen mindenkinek tennie kell, ezért az RTL Klub úgy döntött, hogy a ValóVilág4 keretein belül egy héten át gyűjtünk a gyermekek alultápláltsága és éhezése ellen.

- A ValóVilág korábbi szériájában már volt ilyen kezdeményezés, és sikeres volt.

- Valóban, 2004-ben több, mint 80 millió forintot adakoztak a nézők a villalakók és Ennio Morricone segítségével a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány javára. Bízom benne, hogy ez a jótékonysági akciónk is sikeres lesz. Sőt, kifejezetten szeretném kérni a nézőket, hogy küldjenek majd egy sms-t a megadott telefonszámra, hiszen a gyermekek egészséges táplálkozása legalább olyan fontos, mint hogy ki marad bent a villában. Ezúttal a Minden gyerek lakjon jól alapítvány javára gyűjtünk. A jótékonysági est március 14-én, hétfőn kezdődik, és szombaton sem kiválasztás, sem párbaj nem lesz, helyette egy adománygyűjtő ValóVilág showműsort sugárzunk majd.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!