2011. március 29., kedd

Elkezdődött Alekosz műsorának szereplőválogatása

Ma kezdődött a Szerelem legfölsőbb szinteken címet viselő RTL-es reality válogatása: főleg tizennyolc és harminc éves kor közti nők jelentkeztek eddig - tudta meg az [origo] hírportál.

Március 28-án kezdődött a Való Világ 4 egyik szereplőjének, Alekosznak szánt párkereső reality, a Szerelem legfölsőbb szinteken castingja. Kérdésükre a VV4 kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf elmondta, hogy csak az előző hétvégén százötven lány jelentkezett, és akadnak köztük izgalmas jelenségek.

"Főképp tizennyolc és harminc éves kor közti lányok jelentkeztek, holott Alekosz korábban elmondta, hogy mindenevő, neki hatvan éves korig is megfelel bárki. A műsornak is jót tesz, ha nem csak egy korcsoport vetélkedik Alekosz rokonszenvéért" - mesélte.

"Szimpatikusnak, műveltnek, előzékenynek tartják, olyannak, aki szépen beszél. Sok lány szerint ő különleges ember, és elmondásuk szerint csak miatta nézik a Való Világ-ot. Sokan a különcségébe szerettek bele" - magyarázta. A főszerkesztő szerint nem kizáró ok, ha valaki az ismertség megszerzése miatt jelentkezik, nem baj, ha az érdeklődés párosul szereplési vággyal. "Még nagyon az elején vagyunk, de az elmondható, hogy olyan tud ebből profitálni, akik a legvégén is még szerepel" - tette hozzá.

A műsorról korábban ITT írtunk.

(origo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!