2011. december 7., szerda

Hamarosan látható lesz VV Vera pornófilmje?

Egy bennfentes állítja, nem kamu Kertész VV Vera pornós ügye, szerinte castingon vehetett részt a VV5 játékosa. Az ügynökség, ami a filmet készíthette, azonnal leszedhette a videót, egyébként az oldaluk magyar IP-címről nem érhető el. A napokban felröppent, hogy az egyik hazai pornócsatorna "vég nélkül" játssza a pornófilmet, Kovi szerint ez szinte kizárt - olvasható a Velveten.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Nem lesz kamu VV Vera pornója. A képeken a Brillbabes vízjele volt, ez biztos, hogy az övéké, és nem kamu. Az kizárt, hogy volt pasija csinálta volna a képeket. A Brillbabes forgat filmeket is, de a magyar IP címek le vannak tiltva az oldalukról. Bemehetett az ügynökséghez, ahol csináltak vele egy próbamunkát, egy castingot. Ez ott készült náluk az irodában, az Astorián. Ismerem a közeget. Valószínűleg felrakták az oldalukra, aztán amikor botrány lett, leszedték" – nyilatkozta a Velvetnek az egyik pornós bennfentes. Hozzátette, szerinte csak egy darab castingvideó készülhetett Kertész VV Veráról, ugyanis a valóságshow szereplő külsőre és testre nem igazán felel meg a nemzetközi pornóipar elvárásainak. "Elég szép lányok dolgoznak a pornóiparban, ő nem az a kategória."

A Velvetnek nyilatkozó pornófüggő szerint hamarosan látható lesz a párbajnyertes VV Vera pornófilmje. "A Brillbabes modelsnél volt Sheila néven adatlapja, ott voltak képek, de onnan is leszedték, amint kiderült a balhé. Valószínűleg megvárják, hogy lemenjen a Valóvilág, utána tuti, ki fog szivárogni a movie, mivel kábé az ügynökségnek is reklám." (Velvet)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!