2011. december 2., péntek

Ilyen a boksz a villában

Négy edző segítségével készülnek fel a Villalakók a nagy megmérettetésre. Attila, Vera és Veronika edzője: Szikora “Bunyós” Pityu. Többszörös magyar bajnok, aki részt vett a barcelonai olimpián és megkűzdött Mike Tysonnal és Lennox Lewis-zal is. Bunyós Pityu: Az életem nagy része az ökölvívással telt, mint sportoló és mint edző. Szeretek foglalkozni emberekkel. Szeretném átadni az ökölvívás tudományát és remélem, hogy ezáltal hozzájárulhatok ahhoz is, hogy minél többen kedvet kapjanak ehhez a sporthoz.



Csaba és Kinga edzője: Miló Viki: WIBF – GBU légsúlyú profi világbajnok. Miló Viki: Én azt gondolom közelebb hoztam a hétköznapi emberekhez az ökölvívást, mert véleményem szerint, sokan szeretik ezt a sportágat csak félnek lemenni a versenyzők közé. Én ezért foglalkozom a hobbista boksszal. Itt megláthatom, mit tudok másfél hét alatt kihozni a Villalakókból.

Gergő, Seherezádé és Fecó felkészítője Énekes István (Öcsi). Többszörös válogatott, olimpiai kerettag és háromszoros korosztályos magyar bajnok. Énekes István: Azért vállaltam, hogy a sportot, minél többen megismerjék és megszeressék, ebben segíthet ez a népszerű műsor. Szeretnék minél több gyermeket a sportra buzdítani a mai elfásult, túlhajszolt világban. Célom, hogy minél több gyerek sportoljon, kimozduljon a szabadba és egészséges életet éljen.



Eszter és Péter segítője István testvére, Énekes Róbert. Korosztályos magyar bajnok, korosztályos válogatott. Énekes Róbert: Szeretném minél több gyereknek átadni a sport által az ökölvívás tudományát. A bátyámmal közös célunk, hogy a fiatalságot az egészséges életmódra neveljük.








































Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!