2011. december 8., csütörtök

Megvan a bokszgála párosítása

Szerdán este a nézők és az edzők döntése alapján Veronika és Fecó fejezte be a felkészülést a vasárnap esti nagy megmérettetésre. Csütörtökön megtudták a Villalakók, hogy ki ellen kell a Gálán szorítóba lépni.

Fotó: RTL/Sajtóklub/Bársony Bence
A vasárnap 19:00-kor kezdődő Boksz Gála az RTL Klub stúdiójában kerül megrendezésre, két lány és két fiú páros küzd majd meg egymással. A négy meccs nyertese pedig elnyeri a védettséget jelentő lila kendőt, amelynek rögtön hasznát is veszik majd a Gálát követő Kiválasztáson.

A Villalakók a következő párosításban mérkőznek meg egymással: Gergő ellenfele Csaba lesz, Attilának pedig Péter jutott. A lányok közül Eszter Verával kerül szembe, Seherezádé pedig Kingával.

A műsorvezető felszólította a játékosokat, hogy az Arénával ellentétben vasárnap nem lehet taktikázni, hogy előre megbeszélik a meccsek eredményét, tehát mindenkinek maximális erőbedobással kell küzdeni.

A Gála kommentátora Horti Gábor lesz, akinek jellegzetes, humoros stílusát a focirajongók már jól ismerhetik. Erdei "Madár" Zsolt kétszeres profi ökölvívó világbajnok vállalta, hogy Gábor mellett szakkomentátorként közreműködik. A Gála supervisora Tóth Zsuzsanna, a Profi Ökölvívó Szövetség alelnöke.

A Gálát az RTL Klub vasárnap 19:00-tól élőben közvetíti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!