2011. december 7., szerda

Veronika és Fecó nem bokszolhat vasárnap

Vasárnap kerül sor a ValóVilág5 nagy Boksz Gálájára, amelyre a Villalakók kitartóan, napi több edzéssel készülnek. Azonban ma este kiderült, hogy két játékos nem vehet részt a megmérettetésen. A nézői szavazás eredményeként a lányok közül Eszter és Veronika került a két utolsó helyre, a fiúknál pedig Gergőt és Fecót nem akarták a nézők a ringben látni. Az edzők Szikora “Bunyos” Pityu, Miló Viki és az Énekes testvérek; István és Róbert egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a lányok közül Eszter bokszolhat. A fiúk esetében végül a nézői szavazatok döntöttek, Fecó kapta a legkevesebb voksot, így Gergő készülhet tovább a Gálára.

A vasárnap 19:00-kor kezdődő Boksz Gála az RTL Klub stúdiójában kerül megrendezésre, két lány és két fiú páros küzd majd meg egymással. A négy meccs nyertese pedig elnyeri a védettséget jelentő lila kendőt, amelynek rögtön hasznát is veszik majd a Gálát követő Kiválasztáson.

A Gála kommentátora Horti Gábor lesz, akinek jellegzetes, humoros stílusát a sportrajongók már jól ismerhetik. Erdei "Madár" Zsolt kétszeres profi ökölvívó világbajnok vállalta, hogy Gábor mellett szakkomentátorként közreműködik. A Gála supervisora Tóth Zsuzsanna, a Profi Ökölvívó Szövetség alelnöke.

Csütörtökön kiderül, hogy milyen párosításban lépnek majd szorítóba a Villalakók.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!