2012. január 29., vasárnap

VV Gergő látja el tanácsokkal a Viszkis rablót

Jó magaviselete miatt 5 évvel hamarabb szabadul a Viszkis rabló, alias Ambrus Attila, akinek VV Gergő hasznos tanácsokat küld. Az egykori villalakó maga is börtönviselt, így van tapasztalata a szabadulás utáni idővel kapcsolatban.

Január végén szabadul 12 év börtön után Ambrus Attila, akit közel 30 bankrablás miatt ítélt el a bíróság 17 letöltendő börtönbüntetésre, azonban jó magaviselete miatt 5 évvel korábban szabadulhat.

A hírre VV Gergő is felkapta a fejét, aki maga is ült már börtönben, de soha nem titkolta előéletét. VV Gergő szerint kemény időszak kezdődik Ambrus Attila életében, ugyanis átérzi azt, amire ezután számíthat.

Gergő azt a tanácsot adja a Viszkisnek, hogy elsősorban azokat keresse meg, akikre biztosan számíthat, mert csak őszinte barátok között találhat békét. A kezdeti nyilvánosság eleinte érdekes lesz neki, azonban egy idő után már terhessé válhat, amit el kell fogadnia.

VV Gergő csak 4 évet ült börtönben, míg a Viszkis 12 évet, így neki sokkal nehezebb lesz - talán be se tudja pótolni az elmúlt időszakot. VV Gergő egyértelműen biztatja a hamarosan szabaduló Ambrus Attilát, és úgy véli, hamar felveszi majd a hétköznapok ritmusát.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!