2012. január 4., szerda

X-Faktor Duett Hét a Villában – képes összefoglaló

A Villalakók újabb kihívás előtt állnak, ugyanis hétfőn kezdetét vette az X-Faktor Duett Hét a Villában. A különleges énekverseny győztes párjának jutalma a lila kendő. Az X-Faktor sztárjai Kocsis Tibor, Muri Enikő, Vastag Csaba és Király L. Norbi új szerepben mutatkoznak be a ValóVilágban. Ízelítőt kapnak a mentorok munkájából, ugyanis kevesebb, mint egy hét alatt kell a Villalakókat felkészíteni egy énekes produkció bemutatására.


Hétfőn meghallgatták a játékosokat, majd eldöntötték a párosok összeállítását. Kocsis Tibor mentoráltjai; Csaba és Vera, Muri Enikő Attilát és Seherezádét választotta, Vastag Csaba Kingát és Fecót készíti fel, Király L. Norbi pedig Eszter és Péter munkáját segíti. Az X-Faktor énekesei előtt természetesen a többség zavarban volt és félve adták elő dalaikat a “válogatón.” Az első nap így leginkább az ismerkedéssel telt és a hangulat oldásával, majd a következő nap minden pár kiválasztotta a dalát és megkezdődött a gyakorlás.

A Villalakóknak vasárnap a stúdióban kell majd előadni duett számukat egy nagyszabású döntő keretében. A tét óriási, ugyanis, aki a legtöbb nézői szavazatot kapja elnyeri a lila kendőt, azaz védettséget szerez a vasárnapi kiválasztáson. A Villalakók szerdán tudják meg, hogy a héten nem lesz Aréna, hanem a duett verseny győztes párosa szerezi meg a lila kendőt.

































Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!