2010. november 25., csütörtök

A celebek nem hoznak elég nagy nézettséget

Az AGB nézettségi adatai szerint a Való Világ celebjeinél érdekesebb a tévézőnek az, ha a rikoltozó Ganxsta Zolee gumikalapáccsal ütlegeli a jajveszékelő Kiszel Tünde fejét: az Ezek megőrültek a vártnál is jobb eredményeket szállít - írja az [origo].

November 23-án - a közönségarányt tekintve - az Ezek megőrültek volt a Tv2 legsikeresebb műsora, 32,3 százalékkal: a kereskedelmi célcsoportban simán legyőzte a keddi beszavazóshow-t, a Való Világ harmadik adását. A Tv2 az Árva angyal-lal, a Tények-kel és a celebes vetélkedővel nyert este nyolcig, utána viszont az RTL Klub vette át a vezetést, a Fókusz-szal és a Barátok közt-tel.



Media_httpsorozatnezo_vvsiz




(kattintásra nagyobb lesz)

A VV4 celebjei ma, november 25-én költöznek ki a villából, és csak utánuk mennek be a civilek - az RTL Klubnál alighanem várják már, hogy beinduljon a valóságshow, mert a mérések szerint magas "burn out"-mutatóval rendelkező Győzike és Benkő a jelek szerint nem hozzák a nézőket. A Tv2-nél viszont a vártnál is jobban teljesít az Ezek megőrültek, de ebből ez az utolsó hét, nincs több felvett adás, így jövő héttől A 40 milliós játszma kerül a VV4 műsorsávjába.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!