2010. november 21., vasárnap

Megvan az első villalakó Alekosz személyében

Az Okostojások küzdelméből a rendmániás Alekosz került ki győztesen, ő szállhat harcba a főnyereményért.

A ValóVilág Villája hosszú idő után újra benépesül. A reality show-nak, mint tegnap este - kissé furcsa módon - kiderült három házigazdája lesz: Lilu, Sebestyén Balázs és Stohl András. Balázs már az X-Faktor színpadán beszélt a ValóVilágról, sőt, Villa-beli énjével beszélgetett. Amint véget ért a tehetségkutató, máris kezdetét vette a VV4 első beszavazása Lilu köszöntőjével. Ezután nem más vonult be a stúdióba, mint Stohl András, aki „öreg rókának” számít VV-ügyben, hiszen az eddigi szériákat is ő vezette.

Buci látványos belépővel készült, táncoslányok kíséretében stílszerűen előadta a „Rossz vagyok, de használható” című dalt. A Star Jam Band produkciója után levetítették a 42 Villalakó-jelölt közös kisfilmjét, megérkezett a stúdióba Benkő Dániel, Győzike és Bea asszony, Tóth Gabi és Laci betyár. Voksán Virágra azonban még egy napot kell várni, DJ Flower ugyanis Moszkvában van. Innen küldött videó-üzenetet leendő lakótársainak.



Media_httpsorozatnezo_dhmdi



Az is kiderült, hogy az új Villába új helyiséget is terveztek: a „nyugiszobát”. Itt egyedül vagy éppen párosával relaxálhatnak a Villalakók.

A celebeknek nincs visszaút, ők már elindultak, hogy elfoglalják a Villát. Az, hogy ki lett az első civil lakó, a nézők szavazatán múlt. Elsőként a három Okostojás között kellett dönteniük, megérkeztek a jelöltek is: Alekosz, Balázs és Norbert. Lilu és Buci a celeb-lakókat is megkérdezték, szerintük ki költözzön be a Villába, ők elsöprő többséggel Balázsra voksoltak. A döntés azonban a nézőké volt.

Janklovics Péter Stan Up-előadást tartott az Okostojásokról, akiket aztán többen is jellemeztek. A három jelölt egymásról is véleményt mondott. Stohl András a tőle jól megszokott mozdulattal lezárta a szavazást. A kemény küzdelemből Alekosz került ki győztesként, ezzel ő lett a ValóVilág Villa első civil lakója, aki hamarosan csomagolhatja is a bőröndjét.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

Lilu és András miután elköszönt a ValóVilág első Villalakójától az este folyamán még utoljára benézett a celebekhez is, hiszen rájuk is várt még egy feladat. A nézők voksai alapján ugyanis Benkő Dánielnek bele kellett ugrania a jéggel teli medencébe az első feladatért. A "jeges kaland" után a műsorvezetők elköszöntek a hírességektől.

A stúdióban azonban a búcsú előtt Lilu és Stohl András bemutatta harmadik műsorvezető társukat, Sebestyén Balázs. Balázs köszöntő szavaival ért véget a ValóVilág negyedik szériájának első adása.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Szólj hozzá!